Най-богатото семейство в света стана с 11,6 млрд. долара по-богато,

...
 Най-богатото семейство в света стана с 11,6 млрд. долара по-богато,
Коментари Харесай

Най-богатото семейство в света увеличи състоянието си с още 11,6 млрд. долара

 Най-богатото семейство в света стана с 11,6 милиарда $ по-богато, оповестява Bloomberg.
Walmart разгласи най-силните си продажби от над 10 години в четвъртък, вследствие на коетоцената на акциите на компанията се увеличи с 11% и усили положението на членовете на семейство Уолтън Алис, Джим, Роб, Лукас и Кристи.

Тяхното групово чисто положение е повишено до 163,2 милиарда $ към 9,35 ч. нюйоркско време, демонстрира показателят на милиардерите на Bloomberg, който подрежда 500-те най-богати хора в света.

Поскъпването на книжата на Walmart заличи загубите на фамилията от началото на годината.Продажбите на хранителни артикули на Walmart, най-голямата верига магазини за продажби на дребно, реализираха най-силния си растеж в последните години с помощта на подобряването на предлаганите пресни храни и по-големия брой онлайн поръчки.

 

Базираната в Бентънвил, щата Арканзас, компаниясъобщи, че продажбите в американските магазини на Walmart са нарастнали с 4,5% в тримесечието до края на 31 юли. Това е над два пъти повече по отношение на упованията на анализаторите.

Резултатите на компанията са безоблачен лъч в другояче мрачните прогнози за физическите магазини за продажби на дребно, които са изложени на опасност от търговци на дребно като притежателя на Whole Foods Markets Amazon.com.

Състоянието на семейство Уолтън зависи основно от акциите на Walmart. Семейството има към половината от веригата магазини за продажба на дребно посредством Walton Family Holdings Trust и холдинговата компания Walton Enterprises.
По публикацията работи: Божидарка Чобалигова
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР